Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Πάρτε μέρος στο Green New Deal


Kαλή εβδομάδα και χρόνια Πολλά. Επειδή αρκετοί ρωτούν για το πως μπορούν να συμμετέχουν στη συγκέντρωση υπογραφών για το πράσινο new deal στην Ευρώπη.

Οδηγίες προς ναυτιλλόμενους:
Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα http://europeangreens.eu/petition/

Στο δεξί σας χέρι βλέπετε ένα πίνακα σαν αυτό της φωτογραφίας. Εκεί συμπληρώνετε όνομα, επίθετο, email και επιλέγετε την Ελλάδα από τη λίστα των χωρών. Στη συνέχεια το GO και η υπογραφή σας έχει σταλεί.

Η διαδικασία είναι πανεύκολη. Δεν παίρνει πάνω από 20 δευτερόλεπτα.
Διαδώστε το μέσω blogs και emails.

Η λίστα με τις υπογραφές πρέπει να παραδοθεί τον άλλο μήνα. Χρειαζόμαστε μίνιμουμ 1.000.000 υπογραφές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Μπορούμε να κάνουμε την διαφορά και να στείλουμε τις περισσότερες από την Ελλάδα!

Οι Οικολόγοι Πράσινοι πιστεύουμε –και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για αυτό μαζί με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και Παγκόσμιους Πράσινους- πως αυτό που χρειάζεται ο πλανήτης είναι σοβαρές και συγκεκριμένες δεσμεύσεις για ένα παγκόσμιο Πράσινο New Deal που θα διοχετεύει τουλάχιστον το ένα τρίτο των πακέτων οικονομικής ανασυγκρότησης σε επενδύσεις στους τομείς της εξοικονόμησης ενέργειας, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, μαζικών μεταφορών και περιβαλλοντικών υποδομών, στρέφοντας έτσι την οικονομία σε βιώσιμη κατεύθυνση και δημιουργώντας ταυτόχρονα εκατομμύρια θέσεις εργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου