Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Ανοικτή επιστολή


Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου δημιουργήθηκε Τοπική Πολιτική Κίνηση των Οικολόγων – Πράσινων.

Oι Οικολόγοι - Πράσινοι στοχεύουν σε βαθιές πολιτικές αλλαγές αλλά και σε αλλαγές στον τρόπο ζωής μας. Κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας μας εν όψει των ευρωεκλογών είναι «Αλλάζουμε πολιτικές, αλλάζουμε και εμείς». Επίσης οι Ευρωπαίοι Πράσινοι διεκδικούν βαθιές αλλαγές στο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό σύστημα ως απάντηση στην τριπλή κρίση (οικονομική, κοινωνική και κλιματική). Κεντρικό μήνυμα της κοινής προεκλογικής εκστρατείας των Πρασίνων είναι η στροφή της Ευρώπης προς «πράσινη» κατεύθυνση με την υιοθέτηση ενός Πράσινου Νέου Συμβολαίου (Green New Deal) και τη δημιουργία 5.000.000 πράσινων θέσεων εργασίας.

Στα πλαίσια της καλύτερης ενημέρωσης των δημοτών δημιουργήθηκε blog της Τοπικής Πολιτικής Κίνησης μέσα από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις των Οικολόγων – Πράσινων, να παρακολουθήσετε το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι Ecogreens TV και να διαβάσετε τις ανακοινώσεις του European Green Party, μέλος του οποίου είναι οι Οικολόγοι – Πράσινοι.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα θέλετε να συζητήσουμε ή/και να αναδείξουμε.

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
    Θέλω να σε πληρωφορήσω πως οι Οικολόγοι-Πράσινοι Βόρειας Αττικής έχουμε και εμείς μπλογκ: http://oikologoiprasinoivoriasattikis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή