Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Οικονομικά ανεξάρτητοι!









Αγαπητοί φίλοι,

Οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν έχουν άλλη χρηματοδότηση απο τις δωρέες και τις συνδρομές μελών και φίλων τους. Η μικρή συμβολή του καθενός μας, ανάλογη με τις δυνατότητές του, είναι πολύτιμη για να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα αλλάζοντας ριζικά την πολιτική πράξη στην Ελλάδα.

Είμαστε αρκετοί ώστε αν καταθέσουμε όλοι μας από ένα μικροποσό από την πιστωτική μας κάρτα, αντί να το ξοδέψουμε σε ένα καφενείο, θα καταφέρουμε να κάνουμε την κρίσιμη διαφορά για την επιτυχία μας στις Ευρωεκλογές αλλά και σε ολες τις επόμενες από δω και πέρα, αφού θα έχουμε βάλει τώρα, όλοι μαζί, τα θεμέλια.

Για μας η συλλογικότητα έχει τεράστια σημασία. Το ίδιο ισχύει και με την χρηματοδότηση, πρέπει να είναι ανεξάρτητη και συλλογική. Να συμμετέχουμε λοιπόν όλοι, να έχουμε όλοι λόγο, να είμαστε μέρος της πράσινης λύσης που μας αφορά.

Επενδύστε σε μια πιό πράσινη Ελλάδα, μέσα σε μια πιό πράσινη Ευρώπη.

Ενισχύστε την καμπάνια των Οικολογων Πράσινων για τις Ευρωεκλογές. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε πατώντας το εικονίδιο «Ενίσχυσε μας».

Έχετε χρόνο, διάθεση και θέλετε περισσότερη δράση;
Μπορείτε να προμηθευτείτε κουπόνια και υλικό προς μοίρασμα από το γραφείο μας ή τους συντονιστές των Πολιτικών Κινήσεων, σε όλη την Ελλάδα.
Πληροφορίες: http://www.ecogreens.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου