Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Τοπική Πολιτική Κίνηση
Οικολόγων Πράσινων Ηρακλείου Αττικής

Στήριξη και συμμετοχή στη συνεργασία
ΑΚΕΠ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Η Τοπική Πολιτική Κίνηση Οικολόγων Πράσινων Ηρακλείου Αττικής, θέλοντας να συμβάλει, με τις όποιες δυνάμεις της, στην ουσιαστική αναβάθμιση των πολιτικών και μηχανισμών διαχείρισης της πόλης μας, δίνοντας έμφαση:

στη Δημοκρατία, στη Διαφάνεια, στη συμμετοχή των πολιτών, στην ανάπτυξη ευρύτερης συνεργασίας, με βάση αμοιβαία αποδεκτή προγραμματική συμφωνία, πάνω σε συγκεκριμένα προβλήματα περιβάλλοντος, ποιότητας ζωής, πολιτισμού, παιδείας, εργασίας, αλλά και δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων:

Στηρίζει και συμμετέχει

στη συνεργασία των παρατάξεων ΑΚΕΠ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παντελή Βλασσόπουλο.

Πιστεύουμε ότι συνεργασία μας με το καθαρά
Αυτοδιοικητικό
Ανεξάρτητο και
Πολυσυλλεκτικό
σχήμα που προέκυψε από τη συνεργασία των δύο παρατάξεων ΑΚΕΠ (Παντελής Βλασσόπουλος)– ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (Γιώργος Βλαντής) και με δεδομένα το ήθος και την εντιμότητα των προσώπων, θα συμβάλλει και με τις τεκμηριωμένες παρεμβάσεις μας, στην κατεύθυνση της Βιώσιμης Ανάπτυξης της πόλης μας.

Τοπική Πολιτική Κίνηση
Οικολόγων Πράσινων Ηρακλείου Αττικής


Ηράκλειο, 1/10/2010

3 σχόλια:

  1. Πριν παρετε αυτη την αποφαση κανατε μια ερευνα να δειτε τι εχει κανει ο κυριος ΑΚΕΠ στο παρελθον? Για τον αποχαρακτηρισμο πρασινης εκτασης 3 στρεμματων μεσα στο δημο Ηρακλειου, την οποια υπεγραψε και ο υποψηφιος δημαρχος του συνδυασμου σας το 2001, τι εχετε να πειτε?
    Στηριζετε εναν ανθρωπο, πρωην δημοσιο τραπεζικο υπαλληλο που βγηκε στη συνταξη στα 48 του, τη στιγμη που ολοι εμεις οι αλλοι δεν θα παρουμε ποτε συνταξη!
    Στηριζετε εναν ανθρωπο (προερχομενο απο τη δεξια παραταξη) που εδω και 10 χρονια, παντα στηριζοντας τον νυν δεξιο δημαρχο ηρακλειου, εχει καταφερει ελαχιστα πραγματα στο δημοτικο συμβουλιο.
    Και οταν εκρινε οτι μπορει να προχωρησει και μονος του, αποφασισε να το κανει!
    Μπραβο σας, ωραιοι οικολογοι ειστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμμια απαντηση!
    Τι λυπηρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή