Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΜΙΑ ΖΩΗ καλύτερη με ΠΟΔΗΛΑΤΟ

ΜΙΑ ΖΩΗ καλύτερη με ΠΟΔΗΛΑΤΟ


Οι Οικολόγοι Πράσινοι Πατησίων - Κυψέλης, Γαλατσίου, Ν.Ιωνίας - Ηρακλείου, Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας και Αγ. Αναργύρων σας προσκαλούν σε μια ποδηλατική πορεία - παρέμβαση για να κάνουμε τις πόλεις μας καλύτερες, τις γειτονιές πιο ανθρώπινες:
την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, πρωί 09.00-15.00, με αφετηρία από τη Βίλα Κλωναρίδη/πάρκο ΦΙΞ Πατησίων προς Ν.Ιωνία, Ν.Φιλαδέλφεια, Αγ. Αναργύρους.
Το πρόγραμμα της ποδηλατικής πορείας:
09.00-11.00: Ραντεβού στη Βίλα Κλωναρίδη/ στο πάρκο ΦΙΞ Πατησίων. Ελάτε με το ποδήλατό σας για να το επιδιορθώσουμε μαζί ή να μάθετε περισσότερα για το πως μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με ασφάλεια. Θα γίνει, επίσης, και μια σύντομη παρουσίαση για την ίδια τη βίλα και τις προτάσεις των Οικολόγων Πράσινων για να γίνει ένα ανοικτό πολιτιστικό κέντρο.
11.00 - 15.00: Ποδηλατική πορεία από τη Βίλα Κλωναρίδη (Πατήσια) προς Άλσος Προμπονά - ρέμα Ποδονίφτη (1η στάση και συζήτηση), Ν. Ιωνία (2η στάση), Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας (3η στάση) και Πάρκο Αντ. Τρίτσης (δενδροφύττευση περιοχής του πάρκου που ο δήμος θέλει να κάνει πάρκινγκ)

15.00: επιστροφή της ποδηλατικής πορείας στα Α.Πατήσια

Η ποδηλατική πορεία γίνεται στο πλαίσιο της καμπάνιας των Οικολόγων Πράσινων για την προστασία του κλίματος αλλά και την οικολογική αναγέννηση των γειτονιών, τη βελτίωση της ζωής στις πόλεις.

Οικολόγοι Πράσινοι

Πατησίων - Κυψέλης, Γαλατσίου, Ν.Ιωνίας, Ηρακλείου, Ν.Φιλαδέλφειας, Ν.Χαλκηδόνας και Αγ. Αναργύρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου